Jingles en promo’s

John Kerstens Media produceert klinkende jingles die jouw station of programma precies datgene geven waar je naar zoekt: een professionele en unieke sound. Eigentijds én herkenbaar. Neem de proef op de som en vraag vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan.

Jingles die gehoord worden

Jingles geven ‘smoel’ aan jouw radiostation of radioprogramma. Bij de eerste tonen moet de luisteraar meteen weten naar welk station en welk programma hij luistert. Hoe zorg je er nu voor dat jouw jingle, dus jouw station of programma opvalt? Dat is niet zo moeilijk: laat mij jouw jingles maken.

Een jingle van John Kerstens Media onderscheidt zich door creativiteit, professionaliteit en enthousiasme. Ik werk met een uitgebreide muziekbibliotheek en rechtenvrije geluidseffecten. Daarmee creëer ik unieke jingles voor zowel regionale als landelijke radiostations. Zodat jij gehoord wordt.

Gezongen of gesproken jingles

Gezongen of gesproken, met of zonder muziek of geluidseffecten; het is allemaal mogelijk. Samen met jou bekijken we wat het beste bij jouw radiostation of radioshow past. Heb je zelf al een idee wat je wilt? Kom maar op, dan maken we er samen iets moois van!

Snel een jingle nodig?

Stel dat je heel snel een jingle nodig hebt. Vertel mij wat je wilt en ik maak het voor je. Vandaag nog. In perfecte digitale geluidskwaliteit en direct klaar voor gebruik.

Jingle bestellen? Neem contact met mij op en ik ga voor je aan de slag!

Creatief en persoonlijk

Je hebt een fantastisch radiostation of een prachtig radioprogramma. Hoe breng je die onder de aandacht van een groot publiek? Simpel: met een promo van John Kerstens Media natuurlijk!

De promo’s van John Kerstens Media onderscheiden zich door hun eigentijdse en persoonlijke karakter.
Ik werk met een uitgebreide muziekbibliotheek en rechtenvrije geluidseffecten. Daarmee creëer ik de perfecte promo voor jouw lokaal, regionaal of landelijk station of programma.

Heb je zelf al een idee wat je wilt? Leg het mij voor en ik ga er mee aan de slag!
Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan even contact op.

Promos en jingles Radio Rucphen

Vanwege de Kleine Ondernemers Regeling is John Kerstens Media niet BTW plichtig en wordt er over de genoemde bedragen geen BTW verrekend.

we helpen je graag