Wie ben ik

In het verleden was ik al vroeg bezig met knippen, plakken en inspreken van jingles, en dit leidde tot mijn eigen radioshow op een Belgisch station toen ik 16 was.

Mijn liefde voor radio groeide en ik bouwde een carrière op langs verschillende radiostations, waaronder Hitradio Saffier, Radio Stad FM Roosendaal, Radio Suc6 FM en Radio Rucphen FM. Ik was betrokken bij Evenementenradio Peejenland en verzorgde vormgeving en leiding.

Ook creëerde ik mijn eigen radioprogramma bij Omroep Brabant. Radio is een grote passie, waarin ik mijn creativiteit en persoonlijkheid kwijt kan. Dankzij mijn liefde en ervaring begrijp ik de ins en outs van het vak. Met enthousiasme, toewijding en ervaring help ik graag om jouw station, programma of product tot een succes te maken.

Vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem contact met mij op!

Neem gelijk contact op!

Heb je een fris klinkende stem nodig voor jouw jingle, promo, commercial, bedrijfsfilm of zakelijke voicemail?
Neem gerust contact op.
Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap overtuigt en je publiek aanspreekt!

Waar kun je ons vinden

John Kerstens Media
Adelaarstraat 11
4709BT  Nispen
Nederland