Wie ben ik

Lang geleden, toen disco nog de hitlijsten aanvoerde, was ik al bezig met het knippen, plakken en inspreken van jingles. Wat begon met de liefde voor het betere knip- en plakwerk resulteerde op 16-jarige leeftijd in een eigen radioshow op een Belgisch station in Wuustwezel.

De liefde voor radio was een feit.
Wat volgde was een carrière die langs verschillende radiostations voerde. Hitradio Saffier, Radio Stad FM Roosendaal, Radio Suc6 FM, Radio Rucphen FM, om er maar een paar te noemen.
Voor Evenementenradio Peejenland (Hoeven, Brabant) verzorgde ik de complete vormgeving en was ik programmaleider. Voor Omroep Brabant heb ik een eigen radioprogramma gemaakt.
Radio is dus één van mijn grootste liefdes. Omdat ik er mijn creativiteit en persoonlijkheid volledig in kwijt kan.
Dankzij de liefde voor het vak en mijn rijke ervaring ken ik het klappen van de zweep. Of het nu gaat om het maken van een volledig programma of het inspreken van een korte promo: ik weet wat er gevraagd wordt.

Met mijn enthousiasme, toewijding en ervaring zet ik me graag in om van jouw station, programma of product een succes te maken.
Ben je benieuwd of ik dat ook voor jou kan doen? Vraag gerust een adviesgesprek of gratis offerte aan!

we helpen je graag